Історія розвитку сумки через плече

Ці сумки не потребують майже ніякого представлення. Нині їх можна зустріти практично скрізь у міських умовах. Що стосується варіантів стилю, вони є одним з оригінальних елементів хіпстера. Чоловічі сумки-месенджери — це безпечна ставка, коли справа доходить до вибору аксесуара, який є практичним і класним. Вони бувають різних розмірів, але, як правило, достатньо великі, щоб вмістити найчастіше використовувані речі хлопця — від балончика з розпилювальною фарбою до підручників.

Чоловічі сумки-месенджери https://showroom-kiev.com.ua/ua/dlya-nego/muzhskie-sumki/sumki-srednikh-razmerov-cherez-plecho/ повернулися у стиль приблизно десятиліття тому, коли вони практично вдерлися у міста по всьому світу. Але звідки вони беруться історично? В яких розмірах і матеріалах вони бувають? І, як більшість хлопців схильні запитувати — як їх краще носити? Сьогоднішня стаття намагається відповісти на всі ці питання, тому просто прочитайте, щоб дізнатися.

Що таке сумка-месенджер?

Визначення сумки-месенджера не так важко зробити, чи не так? Це стиль сумки, спочатку призначений для перенесення поштових повідомлень. Він поставляється з довгим ремінцем, який можна носити по всьому тілу або через плече, і він може бути виготовлений з широкого спектра матеріалів. Частіше мішок месенджерів виготовляється з полотна, але шкіряні та пластикові варіанти також досить поширені.

Коротка історія сумки-месенджера

Сумки-месенджери також носять кілька інших назв, включаючи ручні сумки та кур’єрські сумки. Як ви вже напевно здогадалися, спочатку вони використовувалися для пересилання листів та інших поштових відправок навіть у давні часи. Серед інших, велосипедні кур’єри та персонал Pony Express першими несли сумки месенджери. І нині у Великобританії деякі кур’єри Королівської пошти використовують звичайні сумки-месенджери замість звичайних поштових пакетів.

Перша сучасна сумка-месенджер насправді була сумкою, яку носили комунальники в 1950-их роках. Його мета полягала в тому, щоб пристосувати всі інструменти, необхідні лілійникам, піднімаючись на стовпи комунальних послуг, щоб їх виправити. Початкова сумка-месенджер була зроблена з бавовняного полотна й обшита водонепроникною тканиною. Плечовий ремінь також був виготовлений з бавовни та переривчатий, сумка закривалася двома ременями, а також мала кишеню зсередини для накладних. Ці сумки не продавалися в магазинах, а видавалися різними месенджерами.