Апаратна косметологія проти зморшок

Апаратна косметологія широко застосовується при усуненні зморшок на обличчі. Процедури ці відносяться до щадних безопераційних технологій. З цієї причини, а також через карколомні результати, методи безоперативного втручання набувають все більше шанувальниць серед прекрасної половини людства.

Одна з найновіших технологій – лазерний термоліз. Цю методику можна застосовувати з 30 років. Ефективна вона для пацієнток віком до 50 років. Перед тим як промінь лазера буде працювати над красою обличчя, на шкіру наносять легкий крем, що анестезує. Це необхідно тому, що лазер може викликати легкі болючі відчуття. Коли крем подіяв, фахівець починає наносити лазером сітку на лобі, щоках, носі та підборідді. Все це супроводжується легким дискомфортом, з яким можна миритись завдяки крему.

У процесі термолізу промінь лазера рівномірно випаровує мікроскопічні частинки шкіри. На їхньому місці протягом десяти днів з’являться молоді клітини.

Протягом цих 10 днів слід наносити на шкіру спеціальний склад, щоб зняти печіння та допомогти утворитися новим клітинам.

Після видалення старих клітин слід пройти курс біоревіталізації. Вона виготовляється холодним лазером. Він готує клітини для введення в них галуронової кислоти. Ця кислота потрібна, щоб привнести в шкіру воду. В результаті верхній шар розпрямляється” і шкіра набуває здорового, сяючого вигляду.

Допомогти шкірі зберегти молодість можна і за допомогою ультразвукових апаратів. Так, ультразвуковий пілінг дбайливо очищає з поверхні шкіри ороговілі клітини і надлишок шкірного сала. Це призводить до того, що вона набуває молодого, здорового вигляду.

Ультразвукові хвилі, крім усього іншого, покращують мікроциркуляцію крові та покращують живлення клітин шкіри.

Одним із популярних методів боротьби зі старінням шкіри є гальванотерапія. Це вплив на шкіру струмів низької напруги. Під впливом таких струмів у ній прискорюються процеси мітозу – поділу клітин. Тому шкіра оновлюється набагато швидше і виглядає досить молодо.

Серед нових технологій особливої популярності користується космеханіка. Проводиться вона на апараті Lift-M6. За допомогою цього апарат проводять тривимірну стимуляцію шкіри (подовжню, поперечну та вертикальну). Ця процедура запускає процеси природної регенерації. Відбувається вироблення власного еластину, протеїнгліканів та колагену.

Сполучнотканинний каркас шкіри відновлюється вже на середині курсу, обличчя помітно підтягується. Ефект від проведення подібної маніпуляції зберігається надовго.

Перед використанням будь-якої процедури необхідно обов’язково проконсультуватися з лікарем – косметологом. Проводити процедури має лише висококваліфікований спеціаліст у клініці.