Чоловічі кепки: від класики до модерну та як підібрати свою?

З того часу, як у 1850 році кепки стали популярним головним убором, завдяки команді «Нью-Йорк Янкіз», вони й досі продовжують залишатися модним аксесуаром для чоловіків у всьому світі.

Кепка восьмиклинка VladAltex

Український виробник VladAltex створює оригінальні моделі для чоловіків різного віку. У колекції бренду безліч фасонів — від повсякденної бейсболки до восьмиклінки-хуліганки. Тому кожен знайде свою кепку, що відповідає індивідуальному стилю та сезону.

Повний асортимент VladAltex представлений в інтернет-магазині FORTUNE та доступний за цінами виробника з доставкою по всій Україні.

Чому чоловікам слід носити кепки

Експерти fashion-індустрії виділяють три вагомі причини.

Роблять яскравішим будь-яке вбрання

Від спортивних до елегантних — вони надзвичайно універсальні і їх легко комбінувати. Зараз популярні як повсякденні кепки Snapback із прямими козирками, так і класичні бейсболки. Все залежить від того, з чим їх поєднувати:

  • Яскраві — із простою футболкою вільного крою.
  • Візерункові — з сорочкою на ґудзиках.
  • Класичні плоскі — з пальтом та шарф.
  • Монохромні — з вузькими штанами та футболкою.

Сучасні моделі VladAltex відкривають безмежні можливості створення стильних образів.

Захищають від сонця та дощу

Кепки забезпечують відмінний захист від відблисків та сонячних променів завдяки своїм довгим козиркам. Деякі моделі можуть мати вбудований захист від ультрафіолету або водовідштовхувальну обробку.

Такі характеристики роблять головні убори популярними у багатьох видах спорту на відкритому повітрі, наприклад, бігу, тенісі, піших походах, гольфі, парусному спорті та катанні на ковзанах.

Якщо є бажання захистити очі від сонячного світла під час занять, але не обмежувати поле зору, рекомендується вибирати кепку з вигнутими полями.

Приховують недоліки зачіски

Якщо волосся сьогодні виглядає не дуже добре, але у вас немає часу на створення класного стилю, просто надягніть бейсболку.

Які зачіски поєднуються з чоловічою кепкою?

Оскільки окуляри з бородою і кепкою стали тенденцією, в наші дні можливо практично все — головне, приділяти увагу поєднанню:

  • Чоловікам з довгим волоссям, що звисають з боків і ззаду кепки, підійдуть моделі з плоскими полями, що зробить голову більш гармонійною та округлою.
  • Для чоловіків з коротким волоссям хороший вибір — кепка з вигнутими полями.

Однак правильний вибір залежить від форми голови.

Популярні стилі

Бейсболка VladAltex

У світі моди культова бейсболка давно перестала бути єдиним доступним варіантом. Поряд із нею популярність завойовують такі моделі, як:

  1. Плоска (кашкет), яку іноді називають кепкою газетяра. Традиційно її шиють із фетру, твіду чи вельвету.
  2. Кепка далекобійника. Повітряна та дихаюча, легко поєднується з простими вбраннями. Більшість із них двоколірні й мають повітропроникну сітку ззаду.
  3. Армійська чи військова. Відрізняється плескатою незграбною тулією, що має форму консервної банки. Відмінна риса — потерта обробка з камуфляжним ефектом або однотонні кольори (оливковий або коричневий), а також вбудовані вентиляційні люверси. Переваги: повітропроникність, стійкість, характерний зовнішній вигляд (ідеально підходить для власників круглого обличчя).
  4. Dad hat або «капелюх татуся». Є простою, зазвичай неармованою бейсболкою із загнутим козирком, то б то без сучасного юнацького стилю. Проте, сьогодні їх носять не лише чоловіки похилого віку — вони знову увійшли в моду серед молоді. Універсальний варіант: підходить до любого стилю та добре захищає від відблисків.

Представлені види чоловічих кепок можна вибрати та купити онлайн у магазині Фортуна. На покупців чекає великий асортимент, доступні ціни та оперативна відправка.