Гарний салон краси

Останнім часом послуги салонів краси стали доступні будь-якій жінці. У них можна отримати повний комплекс послуг із приведення в «порядок» свого тіла, волосся та нігтів, не бігаючи містом у пошуках потрібних закладів. Але для цього потрібно підібрати «правильний» салон краси.

Він повинен надавати послуги: — перукарські послуги, включаючи лікування волосся; косметологічні, для різного віку; послуги візажистів; манікюр та педікюр; догляд за тілом та солярій. Салон повинен мати ліцензію та сертифікати на всі використовувані препарати та косметологічне обладнання. Усі співробітники салону повинні бути зі спеціальною освітою, бути уважними та ввічливими.

Для догляду за обличчям у салонах краси надають такі послуги: масаж, чистка обличчя, електролікування, світлове лікування, лікування ультразвуком. Усі ці процедури проводять за допомогою спеціального обладнання. Крім цього в салоні можна видалити папіломи та бородавки, але тільки в тому випадку, якщо у співробітників є спеціалізована медична освіта, та медичні товари, які пропонує інтернет магазин медичних товарів

Для догляду за тілом надаються послуги: усілякі обгортання, лікування глиною та холодом, масаж. Часто у салонах буває ще й солярій. Перукар, який працює в салоні, має бути одночасно і стилістом, і художником, і психологом. Він не тільки підбирає зачіску, що підходить до форми обличчя, але й намагається, щоб вона пасувала вам за темпераментом.

Крім того, він оцінює стан вашого волосся, і при необхідності може провести їх лікування. У салонах краси пропонують два види манікюру та педикюру. Чищення нігтів можна робити інструментами, а можна спеціальними препаратами. При використанні інструментів небезпечні порізи, а при використанні препаратів через їх склад можна пошкодити нігті.

Вибір завжди за клієнтом. Окрім чищення нігтів та фарбування, в салоні можна отримати послуги: масаж рук та ніг, пілінг, видалення мозолів на ногах, нарощування нігтів. За бажання нігті можна прикрасити малюнками чи стразами. Головна вимога до манікюру та педикюру, щоб усі інструменти були чистими. У хороших салонах встановлені стерилізатори.

Крім всіх перерахованих процедур, у багатьох салонах допомагають зняти стрес. Для цього проводять спа-процедури, встановлюючи спа-ванни, в яких регулюється напір струменя, вода очищається, насичується ароматами. Для кращого ефекту у приміщенні, де проводять такі процедури, звучить музика.