Сирники з вишневим соусом

Сніданок — це головна трапеза дня! Він повинен бути легким і при цьому насиченим. Можна приготувати найрізноманітніші страви на сніданок, але найкраще підійдуть смачні і ніжні сирники. Існують кулінарні рецепти з приготування сирників, ми розповімо один з найпростіших!

Пропонуємо рецепти сирників з вишневим соусом! Вони виходять дуже ніжними і шалено смачними. Приготувати зможе будь-яка домогосподарка! Не будемо багато говорити, приступимо до приготування!

Інгредієнти:

• борошно пшеничне — 130 гр .;

• вишні без кісточки — 300 гр .;

• ванільний цукор — 10 гр .;

• цукор — 100 гр .;

• яйця — 2 шт .;

• крохмаль харчовий — 20 гр .;

• сир — 400 гр .;

• рослинна олія — ​​для смаження.

Покроковий рецепт приготування:

  1. Насамперед приготуємо тісто для сирників, воно є основою! Для цього беремо глибоку миску, щоб помістилися всі інгредієнти. Перекладаємо сир, засипаємо половину цукру і додаємо ванільний цукор або звичайну ваніль.
  2. За допомогою ложки гарненько перетираємо до однорідності. Додаємо два курячих яйця, змішуємо.
  3. Борошно необхідно просіяти через ситечко і додати до сирної маси, перемішуємо і робимо руками заміс густого тесту. Можна додати трохи родзинок за бажанням!
  4. Тісто вийти липким, тому не забуваємо посипати його борошном.
  5. Дістаємо сковороду, наливаємо трохи соняшникової олії. З тіста формуємо невеликі овальні котлетки і відправляємо на сковорідку. Смажимо на середньому вогнем до отримання золотистого з 2-ух сторін. Сирники готові.
  6. Приготовим вишневий соус. Для цієї мети, змішуємо прохолодну воду (150 мл) в мисці і додаємо потихеньку крохмаль. Гарненько перемішуємо, щоб крохмаль повністю розчинився.
  7. Беремо невелику каструлю і заливаємо в неї 200 мілілітрів води. Ставимо на плиту, включаємо середній вогонь. У каструлю засипаємо залишок цукру вишню без кісточки. Доводимо до кипіння, варимо близько 3-х хвилин.
  8. У гарячу рідину потихеньку заливаємо воду з крохмалем, перемішуємо і знімаємо, соус готовий! Сирники викладаємо на тарілку і поливаємо охолодженим соусом.

За підсумком ми отримуємо дуже смачні сирники на сніданок, які обов’язково оцінить всі сімейство! Соус можна приготувати з різних ягід і фруктів. Сподіваємося, що Вам сподобалося дане блюдо!