Чому комп’ютерна вишивка зручніша, ніж ручна?

Традиція прикрашати одяг, предмети побуту, текстиль та аксесуари вишивкою сягає сивої давнини. Це важлива складова української культури. Мистецтво вишивання передається із покоління в покоління: цьому ремеслу мами навчають доньок, а бабусі — своїх онучок. Ручна вишивка вважається справжнім еталоном. Але коли йдеться про виготовлення одягу чи текстилю на продаж, значно зручніше рішення — це комп’ютерна вишивка. Обладнання для неї, наприклад Ricoma SWD-1501-8s, дозволяє швидко наносити орнамент на тканину, витрачаючи мінімум зусиль. Про всі переваги комп’ютерної вишивки для бізнесу — в нашій статті. 

Що таке комп’ютерна вишивка?

Комп’ютерна вишивка на одязі — це технологічно складний процес, який виконується за допомогою спеціального обладнання. Ваші зусилля, при цьому, зведені до мінімуму: у сучасних вишивальних машинах автоматизоване практично усе. Завдяки комп’ютерній вишивці можливе:

  • Збереження зображень в пам’яті вишивального обладнання.
  • Нанесення вишивки на тканини різного типу та різної щільності.
  • Вишивання не лише на одязі, а й на аксесуарах, головних уборах.
  • Нанесення невеликих зображень з великою кількістю дрібних деталей.
  • Точне програмування кольору зображення.
  • Несення аплікацій.

Таке обладнання автоматично зупиняється у разі обриву нитки та автоматично обрізає нитку.

Які переваги комп’ютерної вишивки?

Промвишивка на комп’ютері дозволяє виготовляти великі партії товару у скорочені терміни. Це дозволяє власнику бізнесу працювати із великими замовлення, не витрачаючи час та сили на ручне декорування кожної одиниці одягу. У перспективі отримуємо суттєво більший прибуток та можливості (майже необмежені!) для масштабування бізнесу.

Додаткові переваги комп’ютерної вишивки:

  • Презентабельний зовнішній вигляд та довговічність зображення. Орнамент, нанесений на тканину за допомогою сучасного обладнання, виглядає ідеально. Без будь-яких дефектів.
  • Збереження кольору орнаменту (за умови використання якісних ниток). Зображення зберігає яскравість, не линяє навіть у випадку багаторазового прання.
  • Дешевша собівартість готового вибору, ніж у випадку виконання ручної вишивки.
  • Необмежені можливості для дизайну. Ви можете створювати зображення будь-якої складності, без обмежень. З легкістю наносити на тканину дрібні деталі.

Саме тому, комп’ютерна вишивка — технологія, яка буде корисною тим. хто бажає розпочати власний бізнес на вишивці. Це зручно, швидко, професійно. А ваші клієнти будуть задоволені чудовою якістю виробів, та будуть повертатися до вас ще і ще. 

За допомогу з підготовкою статті дякуємо ТМ Рікома — українському представнику виробника вишивального обладнання Ricoma (США).