Суші без риби або вегетаріанське диво

Суші — одна з найпопулярніших страв у світі й цілком заслужено. Це незвичайна, корисна, вишукана та неймовірно смачна страва, яка кожного змусить з’їсти себе до останнього шматочку. Хтось любить їх за свіжу рибу та морепродукти, хтось за незвичайне поєднання смаків, хтось за неперевершену подачу, але усі вони сходяться в одному — в любові до суші.

Існує багато видів суші та ролів, серед них — роли без риби, які стали справжньою знахідкою для всіх вегетаріанців та тих, хто стежить за своєю фігурою. Такі роли швидко набули популярність та стали справжнім трендом, який неможливо не оцінити!

Риба в японській кухні

Японська кулінарна традиція з давніх часів використовувала майже всі інгредієнти, які були в її розпорядженні, а було їх не так вже й багато — море, гори та поля. Тому рибальство в Японії, як в острівній країні, було дуже розповсюджене і рибу та морепродукти тут готували часто й багато. Але коли до складу майже всієї національної кухні входить риба та морепродукти, хочеться чогось новенького. Саме завдяка цьому й були винайдені роли без риби, які не поступаються традиційним ролам, проте ставили акцент на новому смаку без використання риби. Тож чим можна замінити рибу так, щоб смак суші від цього став тільки краще? На це та інші питання знає відповідь команда Kilogramm Sushi Project, яка спеціалізується на професіональній японській кухні.

Гриби

В Японії розповсюджені гриби під назвою шиітаке — це різновид грибів, який росте на широколистяних деревах. Цей вид грибів став настільки популярний, що його легко можна знайти не тільки в Японський крамничках, а й фешенебельних закладах Європи. Шиітаке — прекрасна альтернатива рибі в ролах, оскільки його смак і аромат гармонійно поєднується з рисом, але найголовніша особливість цих грибів в тому, що вони чудово можуть поєднуватись з різними інгредієнтами, не приглушуючи їх смак та аромат.

Овочі та водорості

Це класичний набір як для суші так і для більшості страв японської кухні. Це не дивно, оскільки Японія з одного боку омивається морем, а з іншого — океаном, тому водорості тут водяться завжди. Як же бути іншим регіонам? Ми маємо відповідь! Спеціалісти команди Кілограм замовляють водорості норі спеціального маркування “А” та “Gold”, щоб кожен, хто замовляє суші у Вінниці, отримав якісні та смачні суші з свіжими норі. Зачасту, смак норі відіграє не надто велику роль, адже риба бере всю увагу на себе. Але в ролах без риби ситуація кардинально змінюється, даючи можливість водоростям повністю розкрити свій смак.

Сир

Батьківщина суші з сиром — Америка. І хоча японці досить прохолодно ставляться до будь-якого роду інновацій та експериментів зі своєю національною кухнею, особливо коли їх роблять іноземці, проте переоцінити ту неймовірну популярність, яку здобули американські види ролів просто неможливо. Сир виявився неймовірно смачним замінником риби, при чому використовуватись може майже будь-який вид сиру: від усім нам знайомого Філадельфія до звичайного плавленого сиру та сиру фета. Тому якщо Ви хочете поласувати неперевершеним смаком суші — прямо зараз телефонуйте до Кілограм та замовляйте свій улюблений суші-сет. Наші кур’єри доставлять Ваше замовлення в будь-яку точку Вінниці! А щоб наші клієнти були впевнені в абсолютній безпеці для власного здоров’я, ми ввели безконтактну доставку — треба лише вказати це при замовленні. І пам’ятайте — суші без риби доступні не лише вегетаріанцям, а всім, хто хочу різноманітності та нових смаків!

Кілограм Суші Проджект — ми працюємо заради Вашого відпочинку!