5 поширених помилок при купівлі суконь великих розмірів

Сукні для пишних леді – популярна категорія товару, яка у наш час представлена широким розмаїттям фасонів. Якщо ви бажаєте вигідно купити таку річ, її можна підібрати в інтернет-магазині плаття великих розмірів Pani Style https://pani-style.com.ua/. Цей сайт спеціалізується саме на цьому сегменті товару, тож ви матимете нагоду обирати між гідного та різнопланового асортименту. А компетентні консультанти дадуть відповіді на всі ваші додаткові запитання.

Якщо ви хочете для себе дізнатися, як уникнути помилок при купівлі великої сукні, пропонуємо ознайомитися з тим, які з них є найпоширенішими. Отож:

            Помилка №1: Невдалий принт

Невдалих принтів для пишних пані може бути чимало. Найпоширеніші серед них:

  • надто масивні квіти або геометричні фігури;
  • нагромадження маленьких квіточок, які дають аналогічний візуальний ефект – додають зайвих кілограмів;
  • широкі поздовжні або поперечні смужки (краще обирати вузькі вертикальні смужки, які, на відміну від згаданих принтів, роблять силует більш струнким);
  • масивний «горошок».

Утримуючись від згаданих типів принтів на тканині, ви убезпечите себе від невдалої покупки.

Наприклад, серед великого асортименту нарядних суконь для повних Ви можете знайти найкраще плаття для себе: https://pani-style.com.ua/plattya-velikih-rozmiriv/naryadni/ 

            Помилка №2: Масивний декор

Масивні декоративні елементи на сукні – те, що потрібно вміти підбирати правильно. Їх не слід відносити до списку «небажано», однак варто проявляти певну обережність. Оптимальне використання масивного декору – підкреслювати з його допомогою свої переваги та принади (наприклад, це може бути декор навколо декольте, який приверне увагу до гарних грудей). Якщо ж декор знаходиться, навпаки, у тих ділянках, які ви вважаєте недоліками своєї фігури, він може спричинити дискомфорт.

            Помилка №3: Неправильний підбір тканини

Взимку обирайте не лише теплі, а й достатньо еластичні тканини. Наприклад, костюмний матеріал з надто малим вмістом стрейчевої нитки буде обтяжувати силует та робити фігуру візуально громіздкою. Також слід утриматися від надміру тонких тканин. Вони можуть підкреслити недоліки.

            Помилка № 4: Сліпе слідування трендам

Звісно, пишнотілим модницям, як і будь-яким іншим жінкам, хочеться виглядати стильно та актуально. Деякі виробники цим зловживають та пропонують сукні, які нібито відповідають модним тенденціям, але не виглядають гарно на повних пані. Ті виробники, які справді піклуються про своїх клієнток та власну репутацію, намагаються робити фасони не лише модними, а й відповідними до фігур своєї цільової аудиторії.

            Помилка №5: Надмірні переплати

Це стосується не лише тих, хто шукає сукні для повних жінок, а й багатьох інших покупців. Насправді сучасний сегмент одягу для пишних пані цілком-таки дозволяє гарно вдягнутися за середніми цінами.

Уникаючи цих розповсюджених помилок, ви зможете придбати для себе сукню на вигідних умовах. А згаданий магазин Pani Style у цьому посприяє, відкриваючи своїм клієнткам чудовий асортимент.