Літній сарафан максі. Як вибрати, щоб не помилитися?

Літо — це пора яскравих фарб, сонячних днів і бурхливих емоцій. Це пора, коли хочеться не просто жити, а привертати увагу оточуючих до себе і до свого образу, зривати гору компліментів і насолоджуватися кожною миттю. Але, як же це зробити? Як виглядати так, щоб чоловіки оберталися, а жінки з якоюсь заздрістю дивилися тобі услід? Звичайно ж, потрібно виглядати надзвичайно, а зробити це тобі допоможе правильно підібраний одяг, який зробить акцент на твоїх перевагах і приховає можливі недоліки.

Серед усього розмаїття таких літніх нарядів головне місце займають сарафани. Вони є незамінним виробом в гардеробі кожної жінки, тому що не тільки підкреслюють її красу і жіночність, але і створюють відчуття легкості і комфорту під час руху. Тому, якщо у тебе ще досі немає такого одягу або ти вирішила придбати обновку, то поспішай купити літній сарафан і в будь-якій ситуації ти завжди будеш в центрі уваги! Великий вибір суконь та сарафанів в магазині плаття Candy Style.

Вибираючи собі сукні, багато жінок, дуже часто замислюються: якої довжини вибрати ту чи іншу модель? Міні, міді або все ж максі? До недавніх пір деякі представниці прекрасної статі вважали, що максі можна надягати тільки на свята або торжества, так як в побуті носити їх не зовсім зручно. Але це не так! Тому що надягати літні сарафани і використовувати їх в якості повсякденного одягу — це завжди модно, стильно і зручно. І не тільки високі, стрункі дівчата будуть виглядати чудово в таких нарядах, кожна з вас може дозволити собі носити сарафани максі, потрібно тільки враховувати тип своєї фігури і особливості своєї статури. Так дівчатам маленького росту слід купити літні плаття з V-подібним вирізом, який перенесе погляд на верхню частину фігури, зробить образ більш струнким і візуально додасть росту.

Такий же фасон підійде і власницям фігури перевернутий трикутник ( «Груша»). Він врівноважить силует, додасть обсягу відносно невеликий верхній частині тіла і приховає «пишний» низ. Але, головне — не забувай про підбори — просто додай собі кілька сантиметрів зросту і з задоволенням носи шикарні сарафани в підлогу! Звертай увагу так само на колір моделі. Класичний чорний, магічний коричневий, смачний шоколадний і універсальний синій візуально додадуть кілька сантиметрів. Що стосується принтів, то утримайтеся від великих візерунків, а роби ставку на малюнки середніх розмірів. Тонкі, вертикальні лінії зроблять тебе стрункішою, а прямі або приталені фасони ідеально підкреслять твій силует.

Довгі сарафани відмінно підходять і дівчатам з пишними формами — вони вміло приховують стегна і «апетитні» ніжки. Але, віддавати перевагу слід моделі з широкими бретелями, які додадуть витонченості плечах і шиї. Великі принти «візьмуть на себе удари» оточуючих поглядів, а темні кольори, такі як чорний, синій, коричневий або оливковий допоможуть візуально приховати кілька зайвих кілограмів. Наявність контрастного пояса на лінії талії відмінно збалансує образ і зробить його ще більш жіночним, але чим пишніше фігура, тим ширше повинен бути ремінь.

Так ось, можна сміливо сказати, що купити літній сарафан слід кожній жінці, яка хоче виглядати не тільки привабливо, модно і красиво, але і відчувати себе легко і комфортно в спекотні літні дні року. Головним завданням є — правильно підібрати наряд і прикрасити його власної посмішкою.

Залишайся завжди сама собою, не бійся підкреслювати свою жіночність і ти ніколи не залишишся непоміченою!