Чому варто купити вишиванку

Чому варто купити вишиванкуТрадиційна жіноча вишиванка сьогодні є не тільки національним одягом українців, а й модним трендом в усьому світі. Вишиванки неодмінно варто купити, так як це та річ, в якій відчуваєш себе зручно і легко. Жіночу сорочку в українському стилі можна поєднувати як з каблуками та класичними туфлями, так і в стилі кежуал з босоніжками або навіть кедами.

Для повсякденного носіння варто замовити блузку з орнаментом, для ділової зустрічі можна замовити вишиту сорочку в пастельних тонах, а для урочистої події чудесним вибором буде купити жіночу вишиванку в українському стилі. Вишиті сорочки відмінно виглядають як з брюками і спідницями, так і з джинсами і лосинами. Для офіційної зустрічі краще підійде модель в строгому фасон із застібкою під горло і довгими рукавами. Більш фривольний варіант передбачає відкрите декольте і оригінальні фасони.

Особливістю сорочки є наявність орнаментів, які традиційно наносяться на рукава, поділ і воріт. А малюнок, розміщений на грудях, вважається захистом людини від занепаду і морального розкладання. Кожен з візерунків має своє унікальне сакральне значення. Наприклад, жіночі вишиванки де листя і квіти означає нескінченність життя, гроно винограду — радість і створення сім’ї, а барвінок — уособлює вірність. Філософія вишиванок втілена в безсмертному колоритному дизайні, який гармонійно переплітається з українським фольклором. Зручно, стильно, красиво, а головне — модно.

Сьогодні блузка з вишивкою в більшій мірі втратила свою символічність, а скоріше виконує роль етнодекора. Але, в будь-якому випадку, ми повинні розуміти, що це спадщина наших предків, і відноситься до вишиванок необхідно з повагою. Сама по собі, жіноча вишита блузка є символом краси, чистоти, здоров’я, щастя і любові.

Завдяки різноманітним фасонів, кольорів і дизайнерських рішень асортимент значно розширився і став більш цікавим і модним. За допомогою різних фасонів і колірним Гамам, Ви можете підкреслити свої достоїнства і вдосконалити свій силует. Українська вишиванка неодмінно стане яскравим акцентом Вашого образу. Купити жіночу вишиванку дуже вигідно, тому що ця річ не вимагає додаткових аксесуарів і є цілком самодостатньою.

Ціна блузки з вишивкою може кардинально відрізнятися в залежності від наступних факторів:
Тканина, з якої вона виготовлена (натуральна, синтетична, комбінована);Спосіб виготовлення (ручна робота або машинна);Вид вишивки (нашивка або вишивка безпосередньо на тканини);Нитки, які використовуються (акрилові, шовкові і т.д.).У нашому інтернет магазині представлений широкий спектр жіночих вишитих сорочок різних фасонів, кольорів і матеріалів. Тут Ви зможете замовити вишиванку і туніку вільного класичного крою, а також більш приталені варіанти, які підкреслять Вашу фігуру. Завдяки вільному крою та великій колірній гамі, у Вас є можливість придбати вишиванки в Етно Модерн:
для роботи в офісі або бізнес-зустрічей;для повсякденного носіння;для урочистого свята або національного фестивалю.Нове, вишукане звучання образу зраджує оригінальний декор у вигляді вишивки. Він гармонійно поєднує українську історію, наше сьогодення і майбутнє рідного краю. Замовити жіночу вишиту сорочку — це не пережиток минулого, а тренд нашої сучасності. Не варто відмовлятися від своїх коренів, ми повинні любити і шанувати історію нашого краю.